För arbetsplatsen | För ledare | För medarbetare
VÅRA TJÄNSTER

Föreläsare

Med en föreläsare från Kryast kan ni luta er tillbaka och låta oss inspirera, utmana och utveckla era medarbetare under ett antal timmar digitalt eller på plats. Kanske har ni har bokat en kick-off eller vill bryta av den ordinarie verksamheten med något som inspirerar och engagerar?

Föreläsningar kan också fungera som en del i ett arbetsmiljöarbete eller som en del i medarbetarnas vidareutbildning och kompetensutveckling. Vi vet att tid är dyrbart och vill därför se till att ni går därifrån med en känsla av det var väl värt tiden ni satt och lyssnade.

Oavsett behov och förutsättningar så anpassar våra föreläsare innehållet efter den känsla och de verktyg som ni vill att medarbetarna lämnar med när vi är klara. Med kontor i Kristianstad och Växjö har vi ett stort lokalt nätverk och kan därför hjälpa er med allt från föreläsare till bokning av mat och konferensanläggning. Vi genomför också föreläsningar digitalt via Teams, Zoom eller ert valda verktyg.

 

inspirationsföreläsningar växjö ikon

Föreläsare som utmanar, utvecklar och inspirerar digitalt eller på plats

föreläsningar vid behov

Föreläsningar anpassade efter era behov och förväntningar

föreläsare ikon

Föreläsare för en hållbar arbetsplats

Om Föreläsare

Våra föreläsare anpassar innehåll och upplägg efter era behov. Kanske önskar ni ett utbildningsformat med mycket grupparbeten eller en timmes föreläsning på lunchen eller ert personalmöte? Kanske är det en grupp med chefer som behöver utvecklas i sitt ledarskap eller en hel arbetsplats som behöver fylla på med energi? Beroende på vilken typ av föreläsning ni önskar ingår det alltid en planering mellan er som beställare och vår föreläsare för att kunna anpassa innehållet så det passar er kultur, målgruppen och vart just er arbetsplats är på väg.

Exempel på föreläsningar

 • Hållbar arbetsplats
  Våra föreläsare synliggör och inspirerar med konkreta tips för hur vi som ledare och medarbetare utvecklar en hållbar arbetsplats med en god psykosocial arbetsmiljö.
 • Framgångsrik förändring
  Våra föreläsare synliggör det motstånd som alla någon gång har känt i samband med en förändring. Vad är det som gör att man ibland inte vill förändra och vad är framgångsfaktorerna?
 • Kommunikativ organisation
  Vad innebär och hur blir vi en kommunikativ organisation? Hur arbetar vi med en effektiv kommunikation inom organisationen som skapar värde för alla, oavsett roll?
 • Värdegrund och yrkesstolthet
  Varifrån kommer yrkesstoltheten och vad är det som gör att kunder upplever samma professionella bemötande hos ett företag oavsett vilken medarbetare man pratar med?
 • Hälsoarbete
  Våra föreläsare inspirerar och utbildar inom ämnen som stresshantering, återhämtning, energioptimering, kost, digital hälsa och självledarskap.

Praktiskt

TID:

1-4 h

PRIS EX MOMS:

Lämnas på förfrågan

PLATS:

Digitalt eller i Växjö och Kristianstad med omnejd

Vill du veta mer?
Kontakta någon av oss

GUSTAF MÖLLER
Kontorsansvarig Växjö
073-31 41 189
gustaf@kryast.se

HENRIK NÄSSTRÖM
Kontorsansvarig Kristianstad
073-36 44 814
henrik@kryast.se

Våra Kunder