Vi söker aktivitetsansvarig 

1 december, 2022

Kryast vision är Tillsammans för en hållbar arbetsmiljö. Nu utökar vi vårt team och söker dig som vill vara med på resan framåt. Vi tror att du är en kreativ och kommunikativ person som med värme och energi ansvarar för våra teamaktiviteter. 

Vilka är vi? 

Kryast består av ett team kunniga, professionella och engagerade medarbetare och konsulter som tillsammans tror på att lönsamhet kommer ur det friska. 

Vi stöttar arbetsplatser, ledare och medarbetargrupper i deras arbetsmiljöarbete med allt från inspirerande föreläsningar till teamaktviteter, värdegrundsarbeten och ledningsgruppsutveckling.  

Våra kunder ser oss som en varm och förtroendeingivande samarbetspartner som har fokus på deras hållbarhet, utveckling och lönsamhet. 

Vem behöver vi? 

Vi behöver dig som älskar när det är femkamp på midsommar, är en quizmaster och alltid föreslår aktiviteter på afterworken. Du tycker helt enkelt att aktiviteter som dessa förgyller livet och vet att de är guld för att främja glädje och gemenskap. 

Du är samtidigt en omtänksam ledare som planerar och genomför på ett sätt som skapar trygghet i gruppen. Det är också en förutsättning att du trivs med att genomföra uppdrag på egen hand. 

Du uppskattar att ha stor egen frihet under ansvar och skapar förtroende med ditt sätt att vara och agera. För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv, är självgående, lösningsfokuserad och strukturerad. 

I ditt jobb kommer du att träffa många människor från olika företag och organisationer, så det är viktigt att du känner dig bekväm i nya sammanhang och miljöer. Samtidigt har du modet att lyfta luren och sälja in våra teamaktiviteter på ett förtroendeingivande sätt till potentiella kunder och partners. 

Om tjänsten 

Mer konkret omfattar uppdraget att: 

  • Ansvara för helheten kring våra teamaktiviteter, från att underhålla befintliga och utveckla nya koncept, till att hålla i genomförandet. 
  • Etablera affärsområdet på nya geografiska marknader. 
  • Stötta nuvarande och introducera nya underleverantörer. 

Vi har fina kontor i Växjö och Kristianstad men oftast jobbar vi hemifrån eftersom frihet att styra vår tid är viktigt för oss. 

Omfattning: 100% 

B-körkort krävs. 

Månadslön enlig överenskommelse. 

Är det dig vi letar efter? Ansök!

Vi ser fram emot att höra av dig! Skicka ditt CV och personliga brev via e-post till gustaf@kryast.se. Vi tillämpar löpande rekrytering, och tar emot ansökningar som längst till 30 december 2022. 

Vid frågor kontakta Gustaf Möller, VD på Kryast
E-post:  gustaf@kryast.se
Telefon: 073-314 11 89

Teambuilding