Är du vår nya säljare?

21 december, 2021

Ett hållbart förhållningssätt borgar för kvalité i det vi åtar oss vilket kommer ge bäst avkastning på prioriterade investeringar.

Kryast utvecklar hållbara arbetsplatser. Vi expanderar och söker dig som vill vara med på resan. Vi tror att du är en driven och kommunikativ säljare som bygger förtroende.

 

Vilka är vi?

Kryast består av ett team kunniga, professionella och engagerade konsulter som tillsammans tror på att lönsamhet kommer ur det friska.
 

Vi stöttar arbetsplatser, ledare och medarbetargrupper i deras arbetsmiljöarbete med allt från inspirerande föreläsningar till värdegrundsarbeten och ledningsgruppsutveckling. 
 

Våra kunder ser oss som en varm och förtroendeingivande samarbetspartner som har fokus på deras hållbarhet, utveckling och lönsamhet.

 

 

Vi söker dig som är genuint intresserad av människor. Du vill göra skillnad för andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du uppskattar att ha stor egen frihet under ansvar och skapar förtroende med ditt sätt att vara och agera.  

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv, är självgående, lösningsfokuserad och proaktiv. I ditt jobb kommer du att umgås mycket med HR och chefer på olika nivåer så det är viktigt att du känner dig bekväm i de mötena.

Mer konkret kommer du att:

  • Söka upp och kontakta företag för att boka möten
  • Hålla i konsultativa och genuint nyfikna kundmöten
  • Skriva offerter och följa upp dessa
  • Följa upp leads från vår marknadsföring

 

Det är meriterande om du:

Utbildning och tidigare erfarenhet av försäljning är en fördel men inget krav. Din personlighet är viktigare eftersom vi kan erbjuda säljutbildning.

Säljområdet är Växjö, Kristianstad och Helsingborg. Vi har fina kontor i Växjö och Kristianstad men oftast jobbar vi hemifrån eftersom frihet att styra sin tid är viktigt för oss.

 

Om tjänsten

Kryast erbjuder goda möjligheter att utvecklas om du är rätt person. Tjänsten är på mellan 50-100% av heltid. B-körkort krävs och vi kan vid behov erbjuda tjänstebil. 

Du kommer att samarbeta med Gustaf Möller, VD och Henrik Näsström, kontorsansvarig i Kristianstad och konsult. Du rapporterar till Gustaf Möller.

Lön baseras på en fast ersättning eller en fast ersättning i kombination med provision beroende på önskemål.


Vi ser fram emot att höra av dig, mejla gärna in CV och skicka med ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så tveka inte utan sök idag, men senast 9 januari 2022.

 

Vid frågor kontakta VD Gustaf Möller på gustaf@kryast.se / 073-314 11 89.