Kryast växer – Teambuildingaktiviteter blir eget bolag

1 mars, 2024

Vid årsskiftet grundades ett dotterbolag till Kryast - Teambuilding i Sverige AB. Vi frågade Kryast grundare och vd, vad det innebär. 

– Vår förhoppning är att vårt erbjudande ska bli tydligare. Vi är övertygade om att hållbara organisationer med medarbetare som mår bra, samarbetar bra och är engagerade i sitt uppdrag också är den bästa förutsättningen för att nå fantastiska resultat. I Kryast har vi historiskt försökt möta det väldigt brett. Genom att lyfta ut teambuildingaktiviteterna, frigör vi potentialen i affärsområdet. Nu är vi rustade att hjälpa ännu fler arbetsgrupper med aktiviteter som främjar glädje och gemenskap!

I bolaget hittar vi Johan Ekelöf, sedan våren 2023 aktivitetsansvarig i Kryast. Kan du dela med dig av dina tankar och planer för att utveckla verksamheten, Johan?

– Vi levererar redan idag aktiviteter av hög kvalitet med kundens behov i centrum. Nu kommer vi fokusera på en expandering geografiskt, och självklart fortsätta att utveckla nya aktiviteter. Allt för att kunna sprida glädje, energi och gemenskap till alla fantastiska grupper vi möter!

Fira fössta tossdan i mass, en produktlansering eller planera sommarfesten?

Vi hjälper dig att hitta rätt aktivitet, utifrån din grupps behov och mål.

Teambuilding