Teamaktiviteter

23 maj, 2023

Våra teamaktiviteter bygger på problemlösningsförmåga, kommunikation och glädje. Oavsett när på dagen så passar våra aktiviteter utmärkt att genomföra som en del i att göra er träff energifylld, kreativ och utvecklande för hela gruppen.

Våra teamaktiviteter bygger på problemlösningsförmåga, kommunikation och glädje. Vi utlovar både skratt och tävlingsmoment. Allt genomförs lagvis och avslutas med en rafflande final mellan de bästa lagen, där vinnaren går hem med ett fint pris. Avsluta dagen eller fyll på energi i samband med eftermiddagskaffet. Oavsett när på dagen så passar våra aktiviteter utmärkt att genomföra som en del i att göra er träff energifylld, kreativ och utvecklande för hela gruppen.

Våra teamaktiviteter

Bäst i Test

Inspirerad av det populära TV-programmet Bäst i test genomför vi en minst sagt uppskattad aktivitet. Tillsammans tävlar vi i 4-7 tester där det gäller att tänka utanför boxen, ha en förmåga att samarbeta i gruppen och lösa problem. Härliga skratt och en rolig stund tillsammans är nyckelord!

TV-Show

Inspirerad av TV-program som Bytt är Bytt, Bäst i test och På spåret. En uppskattad aktivitet som bjuder på många skratt, gruppdynamik och framförallt tävlingsanda.

Backpacker

Följ med oss ut på en virtuell resa genom världen för att lösa olika utmaningar. Det gäller att vara kreativ och samarbetsvillig för att klara det här! Hög samarbetsförmåga, kommunikations- och problemlösningsförmåga är nyckelord i denna aktivitet.

Mästarnas mästare

En utvecklande och rolig lagtävling där ni får prova på grenar inspirerade av TV-succén Mästarnas mästare. Vi bjuder på en härlig mix av utmaningar, vilka ställer krav på gruppens samarbete, kommunikations- och problemlösningsförmåga. I vår version av Mästarnas mästare tävlar ni som lag genom 5-6 utmaningar där vinnarna gör upp i en rafflande nattduell.

Vill du veta mer och boka?

Kontakta Johan Ekelöf på e-post till johan@kryast.se eller telefon 076-341 41 34.

Johan är ishockeydomaren med en kandidatexamen inom Coaching och Sport Management. Han har erfarenhet av projektledning och gruppledning från restaurangbranschen och har jobbat som restaurangchef och områdesansvarig. Ledarskap, organisationsutveckling och samarbete ligger Johan varmt om hjärtat!

Johan Ekelöf hjälper er att skapa en minnesvärd teamaktivitet.

 

Vad tycker våra kunder om Kryast teamaktiviteter?

Utmaningen:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor. 

Lösningen:
Kryast styrde upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar. 

Resultatet:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.

Caroline Leifsson, PWC

Läs mer:

Med kontor i Kristianstad och Växjö har vi ett stort lokalt nätverk och kan därför hjälpa er med allt ifrån aktivitet till bokning av mat och konferens.