Kryast utvald som partner i Region Kronobergs satsning på chefscoaching och grupputveckling

10 september, 2024

Under våren 2024 genomförde Region Kronoberg en upphandling. Syftet var att hitta samarbetspartners som tillsammans med Regionens egna resurser kan stötta och vägleda i arbetet med att skapa välmående och välfungerande arbetsplatser.

Två nyckelområden identifierades: chefscoaching och grupputveckling. Kryast är glada och stolta över att ha valts som samarbetspartner inom båda dessa områden och ser fram emot att bidra till Region Kronobergs utvecklingsarbete.

– Region Kronoberg har ända sedan Kryast grundades 2012 varit en viktig samarbetsparter och vi ser fram emot ett givande samarbete, som förhoppningsvis också smittar av sig och gör skillnad för medborgarna i Kronoberg. Dialogen med Region Kronoberg känns alltid öppen, varm och enkel vilket skapar goda förutsättningar för ömsesidigt lärande! säger Kryast konsult Henrik Näsström.

Med denna nya satsning stärker Kryast sitt engagemang för att utveckla hållbara och välmående arbetsmiljöer, och ser fram emot att fortsätta sitt långsiktiga samarbete med Region Kronoberg.