Våra tjänster

Bäst i test

Inspirerad av det populära TV-programmet Bäst i test genomför vi en minst sagt uppskattad aktivitet. Tillsammans tävlar vi i 4-7 tester där det gäller att tänka utanför boxen, ha en förmåga att samarbeta i gruppen och lösa problem. Härliga skratt och en rolig stund tillsammans är nyckelord!

Starta dagen eller fyll på med energi i samband med eftermiddagskaffet. Oavsett när på dagen passar denna aktivitet utmärkt som en del i att göra er dag rolig, kreativ och utvecklande.

Innehåll

Bäst i test

Detta är en aktivitet där alla kan delta och skapa minnen tillsammans. Kryast ambition är att deltagarna ska få möjlighet att stärka sina relationer, vara kreativa och få skratta.

Delmomenten i tävlingen är inspirerade från tv-programmet med samma namn och utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och lösa problem. Tävlingen genomförs lagvis och avslutas i en rafflande final mellan lagen.

Starttest: Här gäller det att vara kreativa och tänka utanför boxen – lagets samarbetsförmåga sätts på prov.

Lagtester: Gruppen genomför 3-4 tester där samarbete och gruppdynamik är i fokus. Vågar laget satsa allt på högre utdelning, eller kör vi den säkra vägen? Har gruppen vad som krävs för att lösa uppgiften och vilket lag löser testet bäst?

Final: I Finalen deltar alla lag i ett sista test. Vilket lag lyckas bäst – och har vad som krävs för att gå hem med det fina priset?

Praktiskt

Bäst i test går att genomföra i tre olika utformningar: 60 min, 90 min eller 120 min.

Pris

  • 495-595 kr/deltagare
  • Lägsta debitering 8500-9900 kr

Alla priser är ex. moms

 

Plats

Aktiviteten kan utföras på valfri plats. Kryast erbjuder dessutom en egen konferenslokal på Bergqvara gård och samarbetar med flera aktörer i närområdet.

Vi erbjuder även kostnadsfri hjälpa att boka er konferens, som en del av vårt samarbete.

Samarbetspartners:

Referenser

Södra, Växjö kommun, Kristianstad kommun, GBJ, Swecon, Rejlers, Länstrafiken Kronoberg m.fl.

Kontakta oss

Vill du veta mer?