Kryast växer – Johan Eklöf ny aktivitetsansvarig

23 mars, 2023

Kryast i Sverige AB stärker kompetensen i bolaget - Johan Ekelöf anställs för att utveckla Kryast uppskattade teamaktiviteter.

Som aktivitetsansvarig för Kryast är det Johan du kontaktar för att skapa en oförglömlig upplevelse tillsammans med ditt team. Vi lovar dig en ledare som med passion och energi kommer förmedla glädjen i att spela, utmana, samarbeta och tävla.
– Jag har alltid haft ett hjärta för aktiviteter och för att underhålla och nu ska det bli riktigt roligt att göra det fullt ut med Kryast!

Vi har förstått att spel och idrott är din grej Johan, berätta mer!
– Det stämmer! Jag driver ett brädspelföretag med målet är att sprida brädspelsglädjen till flera. I min privata samling har jag ett 100-tal spel, och den blir hela tiden större. På fritiden är jag även ishockeydomare. Det är ett fantastiskt roligt sätt att hålla igång och samtidigt fortsätta med sin hobby på en bra nivå.

Kryast vilar tryggt på en grund av Värme, Utveckling och Frihet. Vad betyder det för dig?
– Jag skulle vilja översätta det till Glädje. Med glädje får du Värme. Med glädje får du Utveckling. Och med glädje får du Frihet.

Vilken är din superkraft?
– Min superkraft är glädje. Är jag glad så är alla andra glada. Vi sprider glädje tillsammans!

Du är innerligt varmt välkommen till Kryast Johan! Vi anar också att det kan komma att utvecklas ett och annat nytt koncept med dig ombord..

Johan når du på e-post och telefon:
johan@kryast.se / 076-341 41 34

Teambuilding