Våra tjänster

TV show aktiviteter

Med inspiration från tävlingar i tv-programmen Bäst i test, Bytt är bytt och På spåret utmanar vi er samarbets- och problemlösningsförmåga.

TV show genomförs lagvis och avslutas med final mellan de två bästa lagen. Vare sig ni är ett gäng som älskar att tävla eller om ni söker efter ett lättsamt sätt ha kul tillsammans, kan vi lova att TV show är en uppskattad aktivitet.

Starta dagen eller fyll på med energi i samband med eftermiddagskaffet. Oavsett när på dagen passar denna aktivitet utmärkt som en del i att göra er dag rolig, kreativ och utvecklande.

Innehåll

TV show

Tävlingen brukar innehålla följande delmoment:

Bytt är Bytt

Här ställs kunskaper om antika föremål på sin spets. Tillsammans ska laget försöka lista ut vilket värde respektive föremål har. En utmaning där deltagarna får samarbeta och kommunicera för att komma överens om era svar.

Bäst i test

I detta moment utmanas ni i Kryast variant av det som brukar kallas för ”karategubben”, en garanterad skrattfest som ger en härlig energikick!

På spåret

Ett klurigt moment där deltagarna ska lösa en utmaning samtidigt som de lyssnar på de traditionsenliga ledtrådarna.

Final

De två bästa lagen gör upp i en rafflande final där koncentrations- och reaktionsförmågan kommer vara avgörande!

Praktiskt

Tv show tar cirka 75-90 min att genomföra.

Pris

  • 495 kr/deltagare
  • Lägsta debitering 8500 kr

Alla priser är ex. moms

 

Plats

Aktiviteten kan utföras på valfri plats. Kryast erbjuder dessutom en egen konferenslokal på Bergqvara gård och samarbetar med flera aktörer i närområdet.

Vi erbjuder även kostnadsfri hjälpa att boka er konferens, som en del av vårt samarbete.

Samarbetspartners:

Referenser

IKEA, Renhållningen Kristianstad, Flertalet verksamheter från Växjö kommun, Deloitte, PWC, Max hamburgerrestauranger, Siemens m.fl.

Kontakta oss

Vill du veta mer?