Är du vår nya ledare för Kryast teamaktiviteter?

26 maj, 2023

Kryast vision är Tillsammans för en hållbar arbetsmiljö. Nu utökar vi vårt team och söker dig som vill vara med på resan framåt. Vi tror att du är en kreativ och kommunikativ person som med värme och energi kan stötta upp som ledare på våra teamaktiviteter. Är du vår nya ledare för Kryast teamaktiviteter?

Vilka är vi? 

Kryast består av ett team kunniga, professionella och engagerade medarbetare och konsulter som tillsammans tror på att lönsamhet kommer ur det friska. 

Vi stöttar arbetsplatser, ledare och medarbetargrupper i deras arbetsmiljöarbete med allt från inspirerande föreläsningar till teamaktviteter, värdegrundsarbeten och ledningsgruppsutveckling.  

Våra kunder ser oss som en varm och förtroendeingivande samarbetspartner som har fokus på deras hållbarhet, utveckling och lönsamhet. 

Vem behöver vi? 

Våra teamaktiviteter bygger på problemlösningsförmåga, kommunikation och glädje. För att lyckas i rollen behöver du alltså vara en social person, ha lätt för att möta människor och se lösningar när förutsättningar förändras.

Du uppskattar att prata framför en större grupp, och har barnasinnet kvar.

Vi söker dig som är flexibel och har möjlighet att jobba olika tider och omfattning över året.

Om uppdraget

Uppdraget innebär att leda våra kunder genom teambuildingaktiviteter, och bidra till en positiv upplevelse och rolig stund för teamet. Ofta leder du dessa aktiviteter tillsammans med någon av våra andra ledare.

När våra kunder lämnar aktiviteten vill vi ha bidragit till mer energi, kreativitet och utveckling för hela gruppen.

Uppdraget innebär att du leder aktiviteter både dag- och kvällstid. Arbetet sker på uppdragsbasis och betalning sker per genomförda uppdrag.

Är det dig vi letar efter? Ansök!

Är du vår nya ledare för Kryast teamaktiviteter? Vi ser fram emot att höra av dig! Skicka ditt CV och personliga brev via e-post till johan@kryast.se. Vi tillämpar löpande rekrytering, och tar emot ansökningar som längst till 30 juni 2023. 

Vid frågor kontakta Johan Ekelöf, Aktivitetsansvarig på Kryast
E-post:  johan@kryast.se